Activiteiten

Als internet professional sta ik u bij in een hele waaier internet-gerelateerde diensten. Wil u extern advies over uw huidige of toekomstige website, hulp bij het bepalen van een Search Engine strategie of het uitwerken van een online marketingcampagne ?

Onder 'Referenties' staan enkele van de volledig uitgewerkte projecten, die een idee geven van de verscheidenheid (PHP en HTML of Flash, zakelijk of artistiek, ...) die ik u kan aanbieden qua design en development. Ik kan u altijd een uitgebreidere lijst bezorgen van projecten waar ik geheel of gedeeltelijk aan meewerkte.

Ofschoon SEO, SEA en SEM als aparte activiteiten staan vermeld, spreekt het voor zich dat alle projecten geoptimaliseerd worden voor zoekmachines van bij het begin. Omdat SEO een steeds grotere rol gaat spelen in het internetlandschap, is het van het grootste belang reeds van bij het begin van een internetproject rekening te houden met de optimalisatiestrategie.

Maar ook het bijsturen van bestaande projecten en websites, het opstellen van een SEO-strategie en het verbeteren van bestaande zoekmachineresultaten zijn mogelijk.

Ook voor emailcampagnes help ik u graag verder !

Een nieuw ontwerp nodig ? Een volledig nieuwe site ? Zoekt u iemand om een script te installeren op uw bestaande site, of om een nieuwe technologie te integreren in uw project ? Neem dan NU contact op !